Nutricionista - Nutritionist

Mogu da smršam

Ovaj program je namenjen onima koji su odlučili da konačno i trajno smršaju.

 

Kombinacija nutricionističkog i psihološkog pristupa problemu gubitka viška kilograma je rešenje za sve ranije pokušaje koji su bili osudjeni na propast.

 

Autorke programa su: Dijana Radetić, nutricionista dijetetičar i Tamara Vujnović, Life Coach.

 

NAČIN RADA

Program započinje individualnom konsultacijom kod nutricioniste, koju čini analiza životnih navika i zdravstvenog stanja, kao i antropometrijsko merenje. Nakon prikupljenih informacija sledi dogovor oko plana ishrane (koji je prilagođen lično vama, vašem životnom ritmu i potrebama) i promeni životnih navika (kroz savete o fizičkoj aktivnosti i relaksaciji).

Uvodna coaching radionica je prilagođena individualno vama. Tokom nje, precizno postavljate rezultate koje želite da postignete, pravite plan akcije i opremate se potrebnim unutrašnjim stanjem kako biste brže i efikasnije započeli put ka svom cilju.

Nadalje se sastajemo u grupama od najviše pet osoba. Sastanci se održavaju četiri puta mesečno u trajanju od dva sata.

Tri sastanka mesečno su posvećeni učenju tehnika pozitivnog unutrašnjeg govora, negujućeg odnosa prema sebi i svome telu, oslobađanju od negativnih emocija i savladavanju mentalnih i emotivnih otpora.

Četvrti sastanak je orjentisan na praćenje vašeg napretka u mršavljenju, razjašnjavanju svih nedoumica i odgovaranju na pitanja vezana za plan ishrane i probleme koji mogu da se stvore tokom menjanja navika.

TRAJANJE PROGRAMA

Program traje četiri meseca.

PREDNOSTI PROGRAMA

  • Imate stručnu pomoć nutricioniste;
  • Radite na svojoj motivaciji i istrajnosti;
  • Dobijate energiju i podršku grupe osoba, koje prolaze kroz ono kroz šta prolazite i vi.

 

O NUTRICIONISTI

Završetak školovanja za nutricionistu u Beogradu je bio samo okidač za dalje traganje i sticanje znanja (koje uvek traje) na svim poljima koja potpomažu da se što bolje razume problem klijenta i tako otkrije njegov uzrok.

Kao nutricionista, živim sa principima koje propagiram. Smatram da ličnim primerom dajem dobar uzor svojoj porodici, prijateljima i klijentima.

Kao višegodišnji saradnik portala NajboljaMamaNaSvetu.com gde redovno pišem na temu ishrane porodice, uvidela sam da konstantnost u pristupu daje najbolje rezultate.

O LIFE COACH-u

Osetivši benefite rada sa coach–em, na putu svog ličnog razvoja, Tamara je odlučila da se i sama posveti ovoj profesiji, kako bi mogla da širi pozitivne promene u svetu u kome živi. Nakon edukacije za Life Coach-a, mnogobrojnih obuka i unapređivanja u ovoj oblasti, odlučila je da upotpuni svoje znanje i na polju psihologije pa je trenutno na usavršavanju za geštalt psihoterapeuta.

Kao Life Coach, pruža nesebičnu i stručnu podršku svojim klijentima na putu promene. Na njoj je da klijentima pomogne da steknu korisne uvide i dobiju alate kako da najbrže dođu do svog cilja. Na klijentima je da to primene i postignu ono što žele.

Kao majka troje dece, veoma dobro razume izazove sa kojima se današnji roditelji i deca suočavaju. Njene tekstove možete čitati na portalu Centra za mame, NajboljaMamaNaSvetu.com i GoKinder.com.

 

Program „Mogu da smršam!“  se bavi svime onime što utiče na našu gojaznost – od ishrane, do stava koji imamo prema sebi, svojim emocijama i svome telu.

 

KONTAKT

Dijana Radetić, nutricionista dijetetičar

061 23 69 777

zdravljenadan@gmail.com

 

Tamara Vujnović, Life Coach

060 51 44 521

vujnovictamara5@gmail.com

www.lifecoachtamaravujnovic.com

 

Pratite nas, redovno, kako biste se informisale kada se formiraju nove grupe ili nam se pridružite u facebook grupi @Mogu da smršam!

Dobro nam došle!

 

Osnovni program

Prošireni program

Individualni program

60

(u dinarima – dnevni kurs)

200€

(u dinarima – dnevni kurs)

350€

(u dinarima – dnevni kurs)

Nutricionistička konsultacija

+

Coaching radionica

+

Nedeljne konsultacije putem email-a

Nutricionistička konsultacija

+

Coaching radionica

+

Nedeljni grupni sastanci

 

Nutricionistička konsultacija

+

Coaching radionica

+

Nedeljne individualne konsultacije